Klimroos Uetersener Klosterrose

Rosa Uetersener Klosterrose

v.a.: € 15,95

Formaat
Hoogte 70-80cm
€ 15,95
Hoogte 80-100cm
Augustus 2021
€ 19,50
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Roos Uetersener Klosterrose is een doorbloeiende klimroos die grote crèmekleurige bloemen geeft. Heerlijk geurend. Een verrijking voor iedere tuin!

Onze voordelen:

Klimroos Uetersener Klosterrose kopen:

Bent u op zoek naar een klimroos die veel bloemen geeft? Zoek dan niet verder. De Roos Uetersener Klosterrose (Rosa Uetersener Klosterrose) bloeit in trossen. De bloemen zijn crème- en champagnekleurig. Ze geuren heerlijk en zijn een verrijking voor uw tuin. Ideaal voor tegen een rozenboog, pergola, oud schuurtje of langs een gevel. De plant bloeit maar liefst 5 maanden lang: van juni tot en met oktober hangen er bloemtrossen aan de takken. De takken hangen op hun beurt vol met donkergroen glanzend blad. Voor het kopen van de Roos Uetersener Klosterrose bent u bij Bomenenzo.nl aan het juiste adres. Wij leveren direct uit eigen kwekerij!

 

Klimroos Uetersener Klosterrose verzorgen:

Een klimroos groeit gemakkelijk omhoog. Geef de plant wel een steuntje in de rug door hem op te binden. Binddraad komt hierbij goed van pas. Ook dit product kunt u online bestellen in onze webshop. Eventueel kunt u plantenklemmen of een klimrek gebruiken voor extra steun. De Uetersener Klosterrose is een sterke soort die winterhard is en goed bestand tegen ziektes. Om de groei te stimuleren heeft hij voeding nodig. Koop hiervoor het bodemverbeterende middel Vivimus universeel, waarmee u de grond vruchtbaarder maakt.

 

Klimroos Uetersener Klosterrose snoeien:

De klimroos wordt 200 tot 300 cm hoog en heeft slap hangende takken. Hierdoor is hij uitermate geschikt voor een rozenboog of pergola. Hij bloeit gedurende de hele zomer en nazomer, vaak meerdere keren. Uitgebloeide bloemen knipt u weg met een snoeischaar. Daarna zullen er snel weer nieuwe rozen aan de takken komen. Snoei de Uetersener Klosterrose om de paar jaar grondig. U kunt dan een oude tak tot op de grond weg knippen om de vorming van nieuwe bloemen te stimuleren.

 

Klimroos Uetersener Klosterrose planten:

De Roos Uetersener Klosterrose planten doet u op een standplaats in de volle zon of halfschaduw. Deze klimroos heeft namelijk veel zonlicht nodig. Wij adviseren u om 1 Uetersener Klosterrose per strekkende meter te planten. Graaf een gat, maak de grond goed los en vul met wat Vivimus universeel en water. Zet vervolgens de Roos erin en ondersteun de plant met een rozenstok. Let op: de wortel moet intact blijven. Geef de jonge plant regelmatig water. Zo groeit en bloeit hij uitbundig en snel. Gaat u de klimroos bij een muur planten? Dan raden we u aan om 40 cm afstand tot de muur te houden.

 

TIP: Kom eens gezellig langs op onze boomkwekerij in het Betuwse Lienden. Van maandag tot en met zaterdag bent u welkom om uw eigen Roos uit te zoeken. Laat u inspireren en adviseren door onze vriendelijke medewerkers, die graag met u meedenken!

TIP: Gebruik voor het snoeien altijd een schone snoeischaar. Een vieze schaar kan namelijk ziektes op de rozenstruik overbrengen.

 

  • Bloeikleur: Crème - Champagne
  • Bloeitijd: Juni - Oktober
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Geur: 4 sterren
  • Standplaats: Volle zon - Halfschaduw
  • Hoogte: 200 - 300 cm
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Klimroos Uetersener Klosterrose
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!