Klimroos Perennial Blue

Rosa Perennial Blue

v.a.: € 14,95

Formaat
Hoogte 60-80cm
€ 14,95
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Roos Perennial Blue is een unieke klimroos met een uitbundige bloei. Tijdens de lange bloeitijd hangt de plant vol met bloemtrossen in de kleur lila. Een eyecatcher voor over uw pergola, rozenboog, schutting of muur!

Onze voordelen:

Klimroos Perennial Blue kopen:

Bent u op zoek naar een uitbundig bloeiende klimroos? Dan is de Roos Perennial Blue (Rosa Perennial Blue) een echte must have. Kenmerkend voor deze roos is de ongekend lange bloeitijd. Van juni tot en met oktober hangen er ontelbare lilakleurige bloemtrossen (met blauwtinten) aan de takken. In het najaar heeft de plant oranjerode bottels. De bloemen zelf zijn relatief klein van formaat en hebben daardoor een hoog decoratief gehalte. De klimroos groeit snel en bereikt een hoogte van gemiddeld 2 tot 4 meter. Met deze plant is een levendige tuin gegarandeerd. Hij is makkelijk in onderhoud en winterhard. De Roos Perennial Blue kopen doet u bij Bomenenzo.nl!

 

Klimroos Perennial Blue verzorgen:

De Roos Perennial Blue is eenvoudig te verzorgen. Om goed te kunnen groeien heeft deze klimroos ondersteuning nodig. U doet er daarom verstandig aan om de takken op te binden aan uw pergola of rozenboog. Dit doet u gemakkelijk met behulp van flexibel binddraad. Daarnaast is het belangrijk om de grond vruchtbaar te houden, bijvoorbeeld met het bodemverbeterende middel Vivimus universeel. Door uw roos met Vivimus te bemesten zal hij extra uitbundig bloeien. Bestel deze producten mee met uw Roos Perennial blue en u bent gelijk in één keer klaar!

 

Klimroos Perennial Blue snoeien:

De Roos Perennial Blue heeft krachtig opgaande takken en mooi glanzend blad. In volwassen toestand wordt hij zo’n 2 tot 4 meter hoog. Hij dient daarom jaarlijks gesnoeid te worden met een scherpe snoeischaar om hem mooi in vorm te houden. Trek altijd goede tuinhandschoenen aan! De beste snoeitijd is de maand maart, wanneer de vorst over is. Knip de zijtakken terug tot op ongeveer 10 à 15 cm, vlak boven een ‘oog’. Uitgebloeide bloemen mag u altijd wegknippen.

 

Klimroos Perennial Blue planten:

Gaat u uw Roos Perennial Blue planten? De juiste standplaats is cruciaal om altijd van een prachtige klimroos te genieten. Kies voor een plek in de volle zon of halfschaduw. Zorg daarnaast voor ondersteuning. De plant doet het goed tegen een rozenboog of pergola aan, of tegen een muur, schutting of hekje. Graaf een gat van een halve meter en dompel de kluit van uw klimroos goed onder in een emmer water. Zet de kluit vervolgens in het gat en vul aan met aanplantgrond. Geef de plant – zeker in de weken na de aanplant – regelmatig water om verzekerd te zijn van een snelle inworteling.

 

TIP: Knip uitgebloeide bloemen het liefst zo snel mogelijk af. De bloeiende bloemen zullen op die manier nóg uitbundiger bloeien. Het kost weinig moeite en het resultaat mag er zijn!

TIP: Ga eens lekker creatief aan de slag en plant meerdere kleuren rozen naast elkaar. Zo verandert uw tuin binnen een mum van tijd in een schitterende bloemenzee…

 

  • Bloeikleur: Lila
  • Bloeitijd: Juni - Oktober
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Geur: 2 sterren
  • Standplaats: Volle zon, halfschaduw
  • Hoogte: 2 - 4 m
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Klimroos Perennial Blue
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!