Klimroos Open Arms

Rosa Open Arms

v.a.: € 14,95

Formaat
Hoogte 70-80cm
€ 14,95
Hoogte 70-80cm
Augustus 2021
€ 19,50
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Roos Open Arms is een schitterende roze klimroos met geurende bloemen. De plant is zeer geschikt voor tegen een pergola, rozenboog, muur of schutting aan. De klimroos is makkelijk in onderhoud en direct leverbaar uit eigen kwekerij.

Onze voordelen:

Klimroos Open Arms kopen:

Bent u op zoek naar een prachtige kleurrijke klimroos? Maak dan kennis met de Roos Open Arms (Rosa Open Arms). Dankzij deze roos wordt visite met open armen in uw tuin ontvangen. De klimroos groeit flink de hoogte in (tot zo’n 250 cm) en is daarom zeer geschikt om over een rozenboog of pergola te laten groeien. Ook tegen een schutting of muur zal de roos uitbundig bloeien, van juni tot en met oktober! Kenmerkend voor de Roos Open Arms zijn de bloemtrossen met kleine, glanzende rozenblaadjes die heerlijk geuren. De bloemen zijn zalmroze met aan de binnenkant (het hart) een betoverende zachtgele tint. Wie wil daar nu niet van genieten? De Roos Open Arms kopen doet heel eenvoudig u op Bomenenzo.nl.

 

Klimroos Open Arms verzorgen:

De Roos Open Arms is gemakkelijk te verzorgen. Deze klimroos is zeer ziekte resistent. Daarnaast is hij winterhard, maar verliest hij wel zijn blad in de winter. Rozen hebben in het algemeen veel voeding nodig. Met Vivimus universeel kunt de bodem vruchtbaarder maken, het liefst in het voorjaar en de zomer. Dit bodemverbeterende middel is 100% biologisch. U kunt het ook gebruiken voor andere planten (en bomen). Zeker in de beginjaren is het belangrijk om de klimroos goed omhoog te leiden. U bindt de stengels op met binddraad, ook verkrijgbaar in onze webshop. Dit draad is gemaakt van zeer flexibel materiaal, waardoor u uw rozentakken niet beschadigt.

 

Klimroos Open Arms snoeien:

De beste snoeitijd voor het snoeien van klimrozen is maart (net na de winter). Gebruik hiervoor een scherpe snoeischaar en dikke handschoenen om uw handen te beschermen. De zijtakken dienen weggeknipt te worden tot op ongeveer 10 of 15 cm. Knip de takken af op ongeveer 1 cm boven een ‘oog’. Daarna zal hij weer mooi uitlopen. Het blad van de Roos Open Arms is donkergroen en mooi glanzend. Toch kan het voorkomen dat een tak bruin of dor wordt. Die kunt u gerust wegknippen om uw roos mooi te houden.

 

Klimroos Open Arms planten:

De Roos Open Arms schittert het mooiste op een standplaats in de volle zon, het liefst in vruchtbare grond. Bij het planten van de Roos Open Arms is het van belang om een diep gat te graven (ongeveer een halve meter). Dit omdat rozen snel inwortelen. Voordat u de kluit poot doet u er goed aan om hem onder te dompelen in een emmer water. Zet de kluit in het gat en vul het resterende gat aan met aanplantgrond. Geef daarna voldoende water en u bent klaar!

 

TIP: Wilt u de Roos Open Arms in het echt bekijken? Kom dan eens langs op onze Betuwse kwekerij. Wij zijn gevestigd in Lienden, goed bereikbaar vanaf de A15.

TIP: Combineer deze klimroos eens met een struikroos voor extra variatie in uw tuin. Voor Rozen in allerlei soorten, maten en kleuren bent u bij Bomenenzo.nl aan het juiste adres!

 

  • Bloeikleur: Roze
  • Bloeitijd: Juni - Oktober
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Geur: 1 ster
  • Standplaats: Volle zon
  • Hoogte: 250 cm
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Klimroos Open Arms
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!