Klimroos Händel

Rosa Händel

v.a.: € 13,95

Formaat
Hoogte 60-80cm
€ 13,95
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Klimroos Händel is een echte blikvanger in uw tuin. Van juni tot en met oktober hangt uw pergola, rozenboog of schutting vol met schitterende bloemtrossen in de kleuren roze en wit!

Onze voordelen:

Klimroos Händel kopen:

Bent u op zoek naar een klimroos om uw tuin mee te verrijken? Bekijk dan snel de Klimroos Handel, die ook wel bekend staat onder de naam Rosa Handel. Kenmerkend voor deze roos zijn de prachtige bloemtrossen, die een wit hart hebben en een roze rand. Groot voordeel is de lange bloeitijd van juni tot en met oktober. U geniet dus de hele zomer en nazomer van een kleurrijke tuin. Verder is hij makkelijk in onderhoud en winterhard. De Klimroos Handel kopen doet u gemakkelijk en snel bij Bomenenzo.nl! Onze bomen en planten zijn direct leverbaar uit eigen kwekerij.

 

Klimroos Händel verzorgen:

De Klimroos Handel is eenvoudig te verzorgen, maar je moet maar net weten hoe. De volgende aanwijzingen van onze specialisten komen daarom goed van pas. Allereerst hebben rozen hebben veel voeding nodig. Dit kunt u geven in de vorm van mest: in ieder geval in het voorjaar, maar bij voorkeur ook in juni. Daarnaast dient u de klimroos te begeleiden/ondersteunen, zodat hij goed omhoog kan groeien over uw rozenboog of pergola. Voor de voeding raden we u het 100% biologische middel Vivimus universeel aan. Hier maakt u de grond vruchtbaarder mee. Met flexibel binddraad bindt u de takken op de juiste wijze op. Beide producten zijn online te bestellen in onze webshop.

 

Klimroos Händel snoeien:

De Klimroos Handel bloeit van juni tot en met oktober en wordt zo’n 1,5 - 3 meter hoog. Om de roos compact te houden en de vorming van nieuwe scheuten te stimuleren moet hij ieder jaar gesnoeid worden in het voorjaar (maart). Knip de zijtakken tot ongeveer 10 à 15 centimeter af met een schone en scherpe snoeischaar. Dit staat gelijk aan terugsnoeien tot 2 à 3 ‘ogen’. U snoeit de takken nét boven zo’n oog, hier groeien in het voorjaar namelijk jonge takken uit. Knip bloemen die uitgebloeid zijn gerust weg, zodat zich snel weer nieuwe bloemen kunnen vormen. Hetzelfde geldt voor dorre takken.

 

Klimroos Händel planten:

Wij raden u aan om voor een mooie standplaats in de volle zon te kiezen. Rozen groeien het beste in vruchtbare en vochtige grond. Wel dient de bodem vocht doorlatend te zijn. Het aanplantgat moet een halve meter diep zijn voor het beste resultaat. Voordat u de Klimroos Handel gaat planten zet u de kluit in een emmer met water. Heeft de kluit voldoende water opgenomen? Zet hem dan in het aanplantgat en vul de rest op met vruchtbare aanplantgrond, die u eenvoudig online mee bestelt. Geef de Handel in de eerste periode na het planten veel water. Hiermee is een snelle inworteling gegarandeerd.

 

TIP: Laat uw creativiteit de vrije loop gaan en ontwerp een rozentuin, helemaal zelf! De Klimroos Handel is namelijk perfect te combineren met andere klimrozen én struikrozen uit ons assortiment.
TIP:
Kom eens langs op onze kwekerij in Lienden en laat u verrassen door ons grote assortiment bomen en planten. Onze medewerkers staan van maandag t/m zaterdag voor u klaar om u te helpen met een passend advies!

 

  • Bloeikleur: Roze, wit
  • Bloeitijd: Juni - Oktober
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Geur: 1 ster
  • Standplaats: Volle zon
  • Hoogte: 1,5 - 3 m
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Klimroos Händel
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!