Klimroos Grand Award Courtyard

Rosa Grand Award Courtyard

v.a.: € 13,95

Formaat
Hoogte 60-80cm
€ 13,95
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Klimroos Grand Award Courtyard is een romantische roos met schitterende rode bloemen. Hij klimt de hoogte in en is daarom zeer geschikt voor een rozenboog, pergola of schutting!

Onze voordelen:

Klimroos Grand Award Courtyard kopen:

Bent u op zoek naar een klimroos in een klassieke kleur? Bekijk dan snel de Klimroos Grand Award Courtyard (Rosa Grand Award Courtyard). Kenmerkend voor deze roos is de dieprode kleur van de bloemen. Daar kunt u de hele zomer door volop van genieten, want de plant bloeit van juni tot en met september. Ook verspreiden de bloemen een heerlijk lichte geur. De roos is makkelijk in onderhoud en winterhard. Voor het kopen van de Klimroos Grand Award Courtyard zit u bij Bomenenzo.nl helemaal goed! Wij leveren direct uit eigen kwekerij, door heel Nederland en België.

 

Klimroos Grand Award Courtyard verzorgen:

De Klimroos is eenvoudig te verzorgen met behulp van de volgende tips. Rozen hebben veel voeding nodig om optimaal te kunnen bloeien. Bemest de grond daarom in het voorjaar, en het liefst ook in juni, met Vivimus universeel. Dit middel zorgt ervoor dat de bodem vruchtbaarder wordt. De Klimroos Grand Award Courtyard groeit flink de hoogte in en wordt uiteindelijk zo’n 2 tot 4 meter hoog. Daarbij heeft de plant ondersteuning nodig; bind de takken daarom vast met flexibel binddraad dat u ook in onze webshop kunt bestellen.

 

Klimroos Grand Award Courtyard snoeien:

De beste snoeitijd voor de Klimroos Grand Award Courtyard is de maand maart, als de vorst over is. Doe hiervoor stevige handschoenen aan en pak er een scherpe snoeischaar bij. U knipt de zijtakken terug op ongeveer 2 tot 3 ‘ogen’ (vergelijkbaar met 10 tot 15 centimeter). Knip de takken net boven een oog af, want hier groeien in het voorjaar nieuwe scheuten uit. Dorre takken en uitgebloeide bloemen mag u gerust altijd snoeien, zodat de voeding naar het gezonde gedeelte van de roos gaat. Deze roos is ook geschikt als snijbloem: ideaal om uw geliefde te verrassen… of zet de roos in een leuke vaas voor een gezellige sfeer in huis.

 

Klimroos Grand Award Courtyard planten:

De Klimroos Grand Award Courtyard staat het liefst op een standplaats in de volle zon of halfschaduw. Hij groeit het beste over een rozenboog, pergola, schutting, muur of hek. De grond moet licht vochtig zijn. Gaat u de roos planten? Graaf dan een gat van 50 centimeter diep en dompel de kluit onder in een emmer met water. Zet de kluit vervolgens in het gat en vul op met vruchtbare aanplantgrond van Bomenenzo.nl. Geef de roos regelmatig water om voor een snelle inworteling te zorgen.

 

TIP: Bekijk ook eens onze andere klimrozen om inspiratie op te doen. Bomenenzo.nl heeft namelijk een ruim assortiment rozen die uitstekend met elkaar te combineren zijn!
TIP:
Gaat u snoeien? Zorg er dan voor dat uw snoeigereedschap scherp en schoon is. Hiermee voorkomt u het overbrengen van infecties op uw Klimroos Grand Award Courtyard.

 

  • Bloeikleur: Rood
  • Bloeitijd: Juni - September
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Geur: 2 sterren
  • Standplaats: Volle zon, halfschaduw
  • Hoogte: 2 - 4 m
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Klimroos Grand Award Courtyard
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!