Judasboom Forest Pansy

Cercis canadensis Forest Pansy

v.a.: € 82,50

Formaat
Totaalhoogte 175-200cm
€ 82,50
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Stel een vraag

De Judasboom Forest Pansy is een kleine, struikvormige boom met dieprood blad. In het voorjaar steelt hij de show met zijn felroze bloesem en in het najaar krijgt het blad typische herfstkleuren. Deze soort is zeer geschikt als solitaire sierheester en is goed te combineren met vaste planten.

Onze voordelen:

5 positieve eigenschappen van de Judasboom Forest Pansy

Meerstammige boom met hartvormig dieprood blad
Uitbundige felroze bloesem in het voorjaar
Winterhard en makkelijk in onderhoud
Goed te combineren met vaste planten
Wordt 3-5 meter hoog

Lijkt het u wat om een meerstammige boom in uw (middelgrote tuin) te planten? Eentje die ook nog eens uitbundig bloeit? Maak dan kennis met de Judasboom Forest Pansy. Felroze bloesem in het voorjaar, dieprood hartvormig blad in de zomer en fenomenale herfsttinten in het najaar: dát is deze boom in een notendop. Bijkomend voordeel is dat hij weinig verzorging nodig heeft en in principe niet hoeft te worden gesnoeid. Dit is een bijzondere boom die het beste tot zijn recht komt als hij als solitair wordt aangeplant.

Wilt u de Judasboom Forest Pansy kopen bij Bomenenzo.nl? Profiteer nu van een prachtige boom, die bovendien scherp geprijsd is!

Lees meer

Judasboom Forest Pansy bemesten

De Judasboom Forest Pansy is een makkelijke winterharde boom die weinig onderhoud vereist. In het voorjaar kunt u de grond rondom de boom bemesten met het middel Vivimus universeel, voordelig online te bestellen bij Bomenenzo.nl. Vivimus is een bodemverbeterend middel, speciaal ontwikkeld voor het planten van bomen, sierheesters en beukenhagen. Het is 100% biologisch.

Judasboom Forest Pansy snoeien

De Judasboom Forest Pansy wordt gemiddeld 3 tot 5 meter hoog. U hoeft hem eigenlijk niet te snoeien, zelfs als de boom al volgroeid is. Alleen als u hem wilt verjongen kunt u er eventueel voor kiezen om wat takken af te knippen of af te zagen. De beste snoeitijd is het begin van de zomer (er is dan weinig kans op ziekte). Lelijk blad en dood hout mag u altijd weghalen.
Lees meer

Judasboom Forest Pansy water geven

Wij raden u aan om de Judasboom Forest Pansy na de aanplant goed water te geven. Ook tijdens droogte in de zomer heeft de boom extra behoefte aan vocht. 1 keer per week water geven is in principe voldoende. Als het écht heel droog is kunt u hem 2 keer per week water geven. Is de boom al wat ouder? Dan is water geven vaak niet meer noodzakelijk.
Lees meer

Judasboom Forest Pansy planten

Wij adviseren u om de Judasboom Forest Pansy te planten op een standplaats in de volle zon of halfschaduw. Hij doet het goed in elke grondsoort, maar houdt niet van natte voeten. De grond dient dus wel vocht doorlatend te zijn. Hij wordt vooral als solitaire sierheester aangeplant en is goed te combineren met bijvoorbeeld vaste planten .

Voordat u gaat planten is het belangrijk om een ruim aanplantgat te graven. Maak de grond in dit gat los en meng er een halve zak vruchtbare aanplantgrond door om de ideale groeiomstandigheden te creëren. Zet de kluit vervolgens voorzichtig in het gat en vul het gat dat overblijft op met aanplantgrond. Druk de grond goed aan en geef uw Judasboom Forest Pansy voldoende water.

 

Tip: Heeft u hulp nodig bij de aanplant van de Judasboom Forest Pansy? Laat u dan ontzorgen door de aanplantservice! Onze tuinspecialisten staan voor u klaar.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Judasboom Forest Pansy
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!