Japanse Esdoorn Osakazuki

Acer palmatum Osakazuki

v.a.: € 34,95

Formaat
Hoogte 60-80cm
€ 34,95
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

De Acer palmatum Osakazuki is een langzaam groeiende Esdoorn. Deze Esdoorn behoort tot 1 van de grootste in zijn soort en zal uiteindelijk zo'n 4 meter hoog worden. Met de Japanse Esdoorn Osakazuki heeft u een schitternd kleuren pallet in uw tuin. Ieder seizoen geeft zijn eigen kleur aan de Japanse Esdoorn.

Onze voordelen:

De Japanse Esdoorn Osakazuki komt van oorsprong uit Japan en China,. De Japanse Esdoorn is zeer bekend om zijn gekleurde bladeren. De Japanse Esdoorn Osakazuki groeit in het voorjaar met bronskleurig blad met een licht rose gloed. Vanaf augustus geeft de Esdoorn Osakazuki rose gekleurde vruchten. De bladeren van de Acer Osakazuki zullen in de herfst verkleuren naar rood waarna de bladeren van de boom zullen afvallen. De Acer Osakazuki is een grote boom. De uiteindelijke hoogte zal ongeveer 4 meter zijn. De Acer Osakazuki is winterhard maar niet groenblijvend

Lees meer
Snoeien is bij de Acer palmatum Osakazuki niet perse nodig. Wanneer u niet snoeit zal de boom zijn meest natuurlijke uitstraling behouden. Wilt u de boom tocht snoeien of heeft hij kale takken, snoei dan in het najaar. U moet de Japanse Esdoorn Osakazuki nooit in het voorjaar snoeien. De sapstroom is dan in volle gang en zal dan wanneer u gaat snoeien dood bloeden. Plant de Japanse Esdoorn in de zon of half schaduw in goed vochtdoorlatende iets zure en humusrijke grond.
Lees meer
Tijdens droogte dient u de Japanse Esdoorn Osakazuki water te geven, vooral in de eerste periode na aanplanten. Wanneer het een week niet of nauwelijks geregend heeft geeft u één emmer water, behalve wanneer het vriest. Tijdens droogte én warmte geeft u ook ná de eerste periode na aanplanten de esdoorn water. Geef 2 á 3 keer per week water, afhankelijk van de warmte.
Lees meer
Plaats de esdoorn op een beschutte en halfschaduw plek in uw tuin voor optimaal resultaat. Doordat de bladeren van de esdoorn diep ingesneden zijn, zijn ze vatbaar voor de zon en staat de esdoorn daarom ook graag op een schaduwrijke plek. Graaf een gat die net iets breder en dieper als het wortelstelsel van de esdoorn is. Plaats de esdoorn in het aanplant gat en meng de uitgegraven aarde met aanplant grond om het gat mee aan te vullen. Druk de aarde goed aan en geef voldoende water.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Japanse Esdoorn Osakazuki
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!