Japanse Esdoorn Ornatum

Acer palmatum Ornatum

v.a.: € 59,95

Formaat
Hoogte 60-80cm
€ 59,95
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

Acer palmatum Ornatum is een kleiner blijvende Acer. Deze Japanse Esdoorn wordt niet groter dan 150 cm hoog. Wel groeit de Japanse Esdoorn Ornatum breed uit. Gemiddeld wordt deze heester 250 cm breed. Deze esdoorn kan in elk soort tuin staan en is een echte verrijking van uw tuin!

Onze voordelen:

De Japanse Esdoorn Ornatum heeft een trage groei. De Japanse Esdoorn Ornatum groeit met een zeer dicht vertakte kroon en omlaaghangende takken. De bladeren die in het voorjaar aan de heester groeien zullen groen en rood van kleur zijn. Wanneer het herfst zal zijn zullen de bladeren verkleurd zijn naar wijn rood. Het blad is handvormig en zo'n 6 cm groot. Deze Acer palmatum behoord tot 1 van de oudste in zijn soort en komt oorspronkelijk uit China en Japan. 

Lees meer
Een Japanse Esdoorn Ornatum is zeer makkelijk in onderhoud. Snoeien is bij de Acer palamatum Ornatum niet nodig. Dit komt doordat de Japanse Esdoorn zeer langzaam groeit. Heeft u dode takken of extreme uitlopers dan kunt u deze snoeien aan het einde van de zomer. Plant de Acer Ornatum op een licht of half schaduw plaats in voedzame en vochtdoorlatende grond.
Lees meer
cDe eerste periode na het aanplanten van de Japanse Esdoorn Ornatum is het belangrijk dat u de esdoorn water geeft tijdens droogte. Wanneer het een week niet, of nauwelijks, geregend heeft is het belangrijk dat u de esdoorn één keer per week water geeft. Geef geen water tijdens vorst. Tijdens droge én warme periodes geeft u ook ná de eerste periode na aanplanten 2 tot 3 keer in de week water.
Lees meer
De bladeren van de Japanse Esdoorn Ornatum zijn diep ingesneden en daardoor kwetsbaar voor licht. Plaats de esdoorn op een beschutte, halfschaduw plaats in uw tuin. Het liefst staat de esdoorn in een humusrijke en licht vochtige grond. Gebruik tijdens het planten van de sierheester aanplant grond om zo de esdoorn van een goede start te voorzien.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Japanse Esdoorn Ornatum
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!