Hortensia Magical Amethyst

Hydrangea Macrophylla Magical Four Seasons Amethyst

v.a.: € 14,50

Formaat
Bloeikleur Blauw, Hoogte 15-20cm
€ 14,50
Bloeikleur Roze, Hoogte 15-20cm
€ 14,50
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De hortensia Magical Amethyst is een schitterende, langdurig bloeiende tuinplant die wel 3 tot 4 keer per jaar van kleur verandert. Deze hortensia is onderhoudsvriendelijk en staat mooi in vrijwel elk tuinontwerp. De tuinplant is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde tuiniers.

Onze voordelen:

De Hydrangea Macrophylla Magical Amethyst is een populaire hortensia die bekendstaat om zijn grote bloemen die 3 à 4 keer per jaar van kleur veranderen. Deze hortensia kan tot wel 6 maanden lang bloeien en is dan ook een prachtige verrijking van uw tuinlandschap. De tuinplant creëert een serene en natuurlijke sfeer en geeft uw tuin kleur. De hortensia Magical Amethyst is tijdens het bloeiseizoen bijzonder interessant om te zien en heeft een hoge sierwaarde. Bent u op zoek naar een stijlvolle tuinplant die perfect samengaat met veel andere beplanting? Dan is de hortensia Magical Amethyst precies waarnaar u op zoek bent.

Hortensia Magical Amethyst online kopen? 

Wilt u de Hydrangea Macrophylla Magical Four Seasons Amethyst online kopen? Dan bent u bij Bomenenzo aan het juiste adres. Onze bomen, haagplanten en tuinplanten komen direct uit onze eigen kwekerij. Onze kwekers zorgen ervoor dat de bomen en planten gezond blijven en de specialistische zorg krijgen die ze nodig hebben om uit te kunnen groeien tot sterke, gezonde beplanting waarvan u nog lange tijd kunt genieten. Kiest u voor hortensia's van Bomenenzo? Dan kiest u voor de allerbeste kwaliteit.

Tip: De hortensia Magical Amethyst staat prachtig wanneer de plant in borders wordt aangeplant. Ook kunt u een haag van hortensia's aanleggen als tuinafscheiding. Kies enkel voor de Hydrangea Magical Amethyst of combineer verschillende soorten hortensia's voor een schitterend effect.

Eigenschappen Hortensia Magical Amethyst:

  • Bloemkleur: Verkleurt gedurende het bloeiseizoen
  • Bloeiwijze: Bolvormig
  • Bloeitijd: mei-november
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Standplaats: Zon/halfschaduw
  • Hoogte: tot 100cm
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hortensia Magical Amethyst
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!