Hortensia Ayesha

Hydrangea macrophylla 'Ayesha'

v.a.: € 6,95

Formaat
Hoogte 25-30cm
€ 6,95
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Hydrangea Macrophylla Ayesha geeft wit/roze komvormige bloemen. De Ayesha is bijzonder vanwege zijn bloeiwijze. De bloemen van deze Hortensia zien eruit als kleine trossen seringen. De bloemen geuren licht, wat ongebruikelijk is voor een Hortensia.

 

Onze voordelen:

De Hydrangea Macrophylla Ayesha is een prachtige Hortensia soort met mooie, lichtgekleurde bloemen. De bloemen groeien in een soort komvorm en lijken op trossen seringen. De kleur van de bloemen is wit/lilaroze/blauw. De kleur van de bloemen varieert door de zuurtegraad van de grond. Wilt u bijvoorbeeld graag een blauwe kleur, geef dan regenwater of strooi wat extra turf rondom de plant. De prachtige bloemen verschijnen in de maand juli en kunnen doorbloeien tot en met september. U geniet dus de hele zomer door van de prachtige variatie van kleuren en de subtiele geur. 

Deze soort is winterhard, maar blijft niet groen in de wintermaanden. De hoogte van de Hydrangea Macrophylla Ayesha is ongeveer 100 tot 120 centimeter.

Deze soort Hortensia koopt u eenvoudig en snel bij kwekerij Bomenenzo.nl. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan vaste planten en bomen. 

Lees meer
Qua onderhoud is de Hortensia Ayesha niet zo moeilijk. Door in het voorjaar, rond de maand maart, de uitgebloeide bloemen te verwijderen. Zo kan de vaste plant alle energie laten uitgaan naar de bloei van de prachtige seringvormige bloemen. De Hydrangea Macrophylla Ayesha is niet gevoelig voor ziektes.
Lees meer
Geef de Hydrangea Macrophylla Ayesha voldoende water, vooral in het voorjaar en in de zomerperiode. Bij warm weer is vochtige aarde rondom de Hortensia Ayesha een must. Dit zorgt ervoor dat de plant niet gaat hangen en geel wordt.
Lees meer
Geef de Hydrangea Macrophylla Ayesha een plekje in de halfschaduw. Hier zal de plant het beste groeien en bloeien. In de zon wordt het namelijk al snel te heet voor de Hortensia. Voedingsrijke grond is van belang. Door wat aanplantgrond te mengen met de grond waar u de Hortensia Ayesha aanplant, zal de grond extra voedselrijk zijn. Na het planten is het belangrijk om ruim water te geven. Ook kunt u meteen wat mest geven. Houd een planafstand aan van ongeveer 2 planten per vierkante meter.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hortensia Ayesha
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!