Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Hedera schutting
vragen? 0344 22 81 00

Hedera schutting - de goedkoopste in complete afscheidingen

Hedera schuttingen kunt u bij ons kopen in verschillende soorten. De Hedera is een klimop en heeft altijd iets nodig om tegenop te groeien. De kant en klaarhagen zijn al opgekweekt in een gaasdeel, voor de losse Hedera hebben wij gegalvaniseerde gaasmatten. Ook palen en materialen ter bevestiging kunt u bij ons bestellen.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Hedera schutting kopen:

De Hederaschutting is een snelle privacy-vormer en is de laatste jaren enorm populair geworden als groene haag. De kwalitatief hoogwaardige groene schutting heeft een natuurlijke uitstraling. Dit komt omdat de Hedera klimop winterhard is en in de winter ook mooi groen blijft. Omdat de plant vrijwel ziektevrij is en makkelijk is in onderhoud, groeit hij in iedere tuin. U kunt kiezen voor kant en klare hagen of losse planten. De planten kunt u tegen een bestaande schutting of betongaas schutting laten groeien. De Hedera schutting is gekweekt in een gaasscherm. Hierdoor ontstaat een snelle privacy met een groene afscheiding. Het resultaat van deze Hedera haag is direct zichtbaar in uw tuin. Deze kantenklaar hagen zijn gekweekt met de soorten Hedera Hibernica en Hedera Helix. Deze plant heeft groene, middelgrote glanzende bladeren en groeit vrij snel. Het nieuwe blad is lichtgroen en verkleurd naar donkergroen. De afmeting van alle Hederaschuttingen en de kantenklaar hagen is 120 cm breed en een totale hoogte van 180 cm (gemeten boven de bak). Ze zijn geteeld in een kunststof bak, welke bestaat uit 2 delen en verwijderd moet worden.

Hedera schutting kopen bij Bomenenzo.nl:

De mooiste Hedera schutting kopen doet u eenvoudig en snel bij kwekerij Bomenenzo.nl. Bij ons vindt u verschillende klimop planten, zoals de Hedera Hibernica, kant en klaarhaag Hedera Hibernica, de Hedera Helix Woerner, Hedera Helix White Ripple en Green Ripple, Hedera Helix Glacier en Hedera Helix Goldchild. Alle schuttingen zijn 120 cm breed en hebben een totale hoogte van 180 cm. Daarnaast vindt u in ons assortiment hardhouten palen, de gegalvaniseerde gaasmat, het verzinkt gaaspaneel en bevestigingsmateriaal voor de gaasmat. Ook kunt u bij Bomenenzo terecht voor losse planten Hedera Hibernica en andere haag planten. Alles is van een hoge kwaliteit. U profiteert bij ons van een snelle levering, veilig betalen en gratis verzending bij besteding vanaf 300 euro. Uw bestelling wordt natuurlijk bij u thuis geleverd. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij onze kwekerij in Lienden, Veldstraat 2a. 

Hedera schutting verzorgen:

De Hedera klimop groeit snel, maar vraagt weinig onderhoud. Af en toe snoeien is voldoende. Zorg ervoor dat u de Hedera vaak water geeft in droge periodes, zo’n 3 keer per week.  

Hedera schutting snoeien:

Als de klimop de gewenste hoogte heeft bereikt kunt u de plant snoeien. Bij het snoeien zal de Hedera meer in de breedte dan in de lengte gaan groeien. Het is belangrijk dat de Hedera klimplanten worden gesnoeid met vochtig weer. Zo wordt de minste snoeischade opgelopen. 

Hedera schutting planten:

De Hedera planten kan op verschillende standplaatsen gedaan worden: in de zon, halfschaduw of op een schaduwrijke plek. Zorg ervoor dat u de Hedera alleen plant als het niet vriest. In een voedingsrijke bodem komt de plant het beste tot zijn recht. Gebruik bij het planten wat aanplantgrond. Op die manier zal de grond in de juiste conditie zijn. Plant de Hedera’s niet te dicht op elkaar. Gebruikt u de Hedera als heg of muurbedekking, dan is ons advies om per strekkende meter 5 tot 7 Hedera’s te planten.

Bij Bomenenzo kunt u terecht voor verschillende hagen van Hedera, zoals de Hedera Hibernica, kant en klare haag Hedera Hibernica, de Hedera Helix Woerner, Hedera Helix White Ripple en Green Ripple, Hedera Helix Glacier en Hedera Helix Goldchild. Daarnaast vindt u in ons assortiment hardhouten palen, de gegalvaniseerde gaasmat, het verzinkt gaaspaneel en bevestigingsmateriaal voor de gaasmat. Ook kunt u bij Bomenenzo terecht voor  losse planten Hedera Hibernica. Alles is van een hoge kwaliteit. U profiteert bij ons van een snelle levering, veilig betalen en gratis verzending bij besteding vanaf 300 euro. Uw bestelling wordt natuurlijk bij u thuis geleverd.