Hedera schutting
vragen? 0344 22 81 00

Hedera schutting - de goedkoopste in complete afscheidingen

Hedera schuttingen kunt u bij ons kopen in verschillende soorten. Hedera is klimop en heeft altijd iets nodig om tegenop te groeien. De kant en klaarhagen zijn al opgekweekt in een gaasdeel, voor de losse Hedera hebben wij gegalvaniseerde gaasmatten. Ook palen en materialen ter bevestiging kunt u bij ons bestellen.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

De Hederaschutting is snelle privacy-vormer en is de laatse jaren enorm populair geworden als haag. Dit komt omdat de hedera in de winter ook groen blijft.

Omdat de plant vrijwel ziektevrij is en makkelijk in onderhoud, groeit hij in iedere tuin. U kunt kiezen voor kant en klaarhagen of losse planten. De planten kunt u tegen een bestaande schutting of betongaas schutting laten groeien. 

De Hederaschutting is gekweekt in een gaascherm. Hierdoor ontstaat een snelle privacy. Het resultaat van deze haag is direct zichbaar in uw tuin.

Deze Kant en klaarhagen zijn gekweekt met de soort Hedera hibernica. Deze plant heeft groene, middelgrote bladeren. Hij groeit vrij snel.

Kenmerken Hederaschutting / Kant en klaarhaag Hedera:

  • Afmeting: breed 120cm x hoog 180cm (gemeten boven de bak)
  • Geteeld in kunstof bak, welke bestaat uit 2 delen en verwijderd moet worden.
  • Winterhard: Ja
  • Wintergroen: Ja
  • Kleur blad: Groen, glanzend blad. Nieuw blad is lichgroen, wat verkleurd naar donker groen
  • Standplaats: Zon - Halfschaduw - Schaduw
Op onze website kunt u Hederaplanten, Kant en Klaarhaag Hedera hibernica en accessoires bestellen. 

 

 

Klik hier voor de losse planten Hedera hibernica

Bomenenzo

Beste klant, op dinsdag 19 november is ons bedrijf gesloten. Deze dag wordt bij ons het asbestdak verwijderd en kunt u niet op ons bedrijf terecht. Op woensdag, donderdag en vrijdag is ons bedrijf wel te bezoeken, maar zijn er werkzaamheden bezig ivm plaatsing nieuw dak en zonnepalen. Onze excuses voor dit ongemak.