Het hele jaar door groenblijvende leibomen

In het voorjaar komt uw tuin tot leven. De mooiste bloemen verschijnen en zorgen voor een kleurig beeld. Maar wilt u ook in de winter een groene uitstraling? Dan zijn onze groenblijvende leibomen de oplossing. Voor een aantrekkelijke prijs en goede kwaliteit koopt u online leibomen in onze webshop.

Bestellen en bezorgen
Ons aanbod leibomen vindt u in onze webwinkel. Daar kunt u kiezen uit verschillende soorten. Ook kunt u bij ons terecht voor fruitbomen, haagplanten en buxus. Heeft u uw keuze gemaakt, dan plaatst u uw bestelling en bezorgen wij deze in heel Nederland bij u aan huis.

Bezoek ons
In onze eigen leibomen kwekerij in de Betuwe verzorgen wij meer dan 100 soorten bomen en planten op 10 hectare grond. We stoppen veel zorg in de kwaliteit van groenblijvende leibomen. Wilt u onze kwekerij bezoeken? Op maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 08.30 - 12.00uur en 13.00 - 17.00uur. Op zaterdag van 08.30-13.00uur.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op via 0344-228100 of info@bomenenzo.nl. Wij helpen u graag.

Bomenenzo

Beste klant, tijdens onze vakantieperiode van 10 augustus t/m 31 augustus zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar. Tijdens deze periode beantwoorden wij uw vragen per mail en leveren wij bestellingen wel uit. Ook kunt u onze kwekerij bezoeken. Zie hiervoor onze openingstijden.