Europese Dwergpalm 'Vulcano' 30 liter t/m 35 liter

Chamaerops Humilis 'Vulcano'

v.a.: € 98,00

Formaat
Afmeting 30 ltr., Stamhoogte Meerstammig, Totaalhoogte 100-125cm
€ 98,00
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

De Europese Dwergpalm Vulcano 30 liter t/m 35 liter is een compacte en winterharde palmsoort die het uitstekend doet in ons grillige klimaat. Dankzij zijn vele zijstammetjes is hij mooi dichtbegroeid en heeft daarom wel wat weg van de Bonsai. Laat u verrassen door deze scherp geprijsde topper!

Onze voordelen:

5 positieve eigenschappen van de Europese Dwergpalm Vulcano

Compact en dichtbegroeid
Wintergroen en winterhard tot -10 graden Celsius
Veel zijstammetjes
Makkelijk in onderhoud
Voor in een pot of in de volle grond

De Europese Dwergpalm Vulcano 30 liter t/m 35 liter (Chamaerops humilis Vulcano) is een zeer sterke palm die het goed doet in ons klimaat. Hij is mooi dichtbegroeid en krijgt veel zijstammetjes. De grasgroene bladeren hebben minder stekels dan we zien bij veel andere palmsoorten. Houd deze palm in een pot naar wens en fleur uw terras op, óf plant hem in de volle grond! De keuze is aan u. De Europese Dwergpalm Vulcano is bestand tegen hitte, droogte en vorst tot -10 graden Celsius. U heeft er weinig omkijken naar, want hij is makkelijk in onderhoud. Gemiddeld wordt hij 60 tot 80 centimeter hoog.

De Europese Dwergpalm Vulcano 30 liter t/m 35 liter kopen doet u gemakkelijk en snel online bij Bomenenzo.nl! U kunt rekenen op uitstekende service.

Tip: Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over deze palm of over andere bomen. Wij vertellen u er graag alles over.

Lees meer

Europese Dwergpalm Vulcano bemesten

De Europese Dwergpalm Vulcano 30 liter t/m 35 liter is eenvoudig te verzorgen, of u hem nu in een pot houdt of in de volle grond plant. Hij is bestand tegen temperaturen tot -10 graden Celsius. Bedek de palm met een vliesdoek tijdens matige of strenge vorst. U kunt dan op de bodem eventueel wat takken of bladeren leggen als extra beschermlaag. Verder wordt het aangeraden om de palm in het voorjaar te bemesten met het middel Vivimus universeel, voordelig verkrijgbaar bij Bomenenzo.nl!

Europese Dwergpalm Vulcano snoeien

De Europese Dwergpalm Vulcano 30 liter t/m 35 liter snoeien hoeft u in principe alleen te doen als er geel of lelijk blad aan de takken hangen hangt. Deze palm heeft minder stekels dan andere soorten, maar we raden u wel aan om stevige tuinhandschoenen aan te trekken tijdens het snoeien. Knip de takken af tot bij de stam. Gemiddeld wordt deze palm 60 tot 80 centimeter hoog.
Lees meer

Europese Dwergpalm Vulcano water geven

Bekijk de grond rondom de stom regelmatig. De Europese Dwergpalm 30 liter t/m 35 liter heeft behoorlijk veel behoefte aan vocht. Ons advies luidt als volgt: geef uw palm 1 keer per 3 dagen water, bij voorkeur regenwater. Kraanwater bevat relatief veel kalk. Is het lange tijd droog in het voorjaar of de zomer? Geef de palm dan elke dag wat water. Zorg ervoor dat de grond vocht doorlatend is in verband met het risico op wortelrot.
Lees meer

Europese Dwergpalm Vulcano planten

De Europese Dwergpalm Vulcano 30 liter t/m 35 liter kunt u het beste planten op een standplaats in de volle zon. De palm heeft namelijk voldoende zonlicht nodig om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. U kunt hem in een pot planten voor op uw terras, maar u kunt er ook voor kiezen om hem in de volle grond te planten. De bodem dient vocht doorlatend te zijn.

Gaat u hem in de volle grond planten? Zet de Europese Dwergpalm Vulcano voor het planten in een emmer of bak met water, zodat de wortels het vocht goed op kunnen nemen. Graaf daarna een ruim aanplantgat en maak de grond in het gat los. Strooi er vervolgens wat vruchtbare aanplantgrond in. Zet de kluit van de palm in het gat en vul het gat dat overblijft op met aanplantgrond. Druk alles stevig aan en geef de Europese Dwergpalm Vulcano voldoende water.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Europese Dwergpalm 'Vulcano' 30 liter t/m 35 liter
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!