Blauwe kasdruif Black Alicante

Vitis vinifera Black Alicante

v.a.: € 6,75

Formaat
Hoogte 40-60cm
Augustus 2022
€ 6,75
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

De Druif Black Alicante is zeer zoet en heeft een fijne aromatische smaak. Deze druivenstruik geeft veel vrucht als ze in kas geplant wordt. In de buitenlucht is de kwaliteit van de druiven wat minder. Hoe leuk is het om zelf druiven te groeien? De Alicante druif is het niet alleen erg makkelijk in onderhoud, maar ook nog eens ontzettend lekker!

Onze voordelen:

De Black Alicante druivenstruik is erg geschikt voor in een kas. De druif krijgt meestal geen goed resultaat in de gewone buitentuin. De donkerblauwe tot zwarte vruchten zijn heerlijk zoet hebben een fijne smaak. Dit ras druiven is van hoge kwaliteit en geeft veel vrucht. De druivenstruik is zelfbestuivend en heeft dus geen andere plant nodig om vruchten te kunnen geven. De struik is goed winterhard. In de maand augustus kunt u de struik plukken en genieten van de heerlijke druiven!

Lees meer
De druif kan zowel een winter- als zomer snoei gebruiken. In de winter is de druif in rust en kunnen de houtachtige takken gesnoeid worden. In de zomer, wanneer de druif in groei is, kunnen de jonge scheuten ingekort worden. Beide snoei momenten moeten vervuld worden om de vruchtzetting van de druif te verzekeren. Bemest na de snoei de plant met organische mest.
Lees meer
In de kas is het belangrijk dat de druif met regelmaat water krijgt. Zorg er voor dat er geen water in de bodem blijft staan en de grond dus goed doorlatend is. Daarnaast is het belangrijk dat de struik wekelijks water krijgt. Wanneer het ook erg warm is kunt u 2 á 3 keer per week water geven. Geef geen water tijdens vorst in de kas.
Lees meer
Zorg er voor dat de pot of grond groot genoeg is zodat de wortels van de plant er goed in kunnen én kunnen groeien. Gebruik aanplantgrond voor het aanplanten van de struik voor een goede, voedzame start. Gebruik hiervoor Vivimus fruit, een bodemverbeteraar, die u kunt vinden op onze website. Druk na aanplanten de grond goed aan en geef voldoende water.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Blauwe kasdruif Black Alicante
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!