Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Stalen plantenbakken
vragen? 0344 22 81 00

Stalen plantenbakken

Onze plantenbakken gemaakt van gegalvaniseerd staal gaan extra lang mee, hebben een mooie uitstraling ideaal voor de moderne tuin, én zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en maten.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Stalen plantenbakken

Onze stalen plantenbakken gaan extra lang mee doordat ze gegalvaniseerd zijn. Dankzij de galvanisering heeft de stalen plantenbak een dun laagje zinc om zich heen waardoor deze beter resistent is tegen roest. En extra voordeel van de galvanisering is dat de plantenbak er met een betere uitstraling uit komt. Stalen plantenbakken zijn ideaal voor een tuin met een industriele uitstraling. 

Deze stalen plantenbakken zijn nu bij Bomenenzo in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. 

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek nader berichtgeving, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.