Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot 6 april. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Cortenstaal plantenbakken
vragen? 0344 22 81 00

Cortenstaal plantenbakken

Cortenstaal plantenbakken zijn ideaal voor in elke tuin. Met zijn iconische bruinoranje roestlaagje staat een cortenstaal plantenbak goed in zowel industriele als klassieke tuinen. 

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Cortenstaal plantenbakken

Cortenstaal plantenbakken zijn niet alleen duurzaam, ze zijn ook nog eens ecologisch verantwoord. Cortenstaal plantenbakken zijn namelijk erg makkelijk recyclebaar. Voornamelijk staan deze iconische plantenbakken bekend om hun roestlaagje. Dit roestlaagje onstaat bij contact met de atmosfeer en verhindert de verdere vorming van roest, hierdoor is qua levensduur cortenstaal vergelijkbaar met RVS. Een cortenstaal plantenbak past zowel in een moderne als een klassieke tuin. 

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot 6 april, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.