Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Gegalvaniseerde gaasmat
vragen? 0344 22 81 00

Gegalvaniseerde gaasmat voor het begeleiden van Hedera hagen

Met hardhouten palen, clips en deze gegalvaniseerde gaasmatten maakt u eenvoudig en snel een duurzame tuinafscheiding. De gaasmatten zijn standaard 2 bij 3 meter. Op maat maken kan gedaan worden met een betonschaar of haakse slijper. Vlecht de hedera's door de mazen heen omhoog, zo groeit het snel vast en dicht.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Al onze gaasmatten zijn gegalvaniseerd en zijn dus bestand tegen roest. Deze matten hebben een afmeting van 3 x 2 meter. Ze zijn geschikt voor o.a. diverse soorten klimop en klimhortensia. 

De clips die wij erbij kunnen leveren zijn ook gegelvaniseerd en daardoor zeer duurzaam. Wij adviseren u vier clips per mat per paal te gebruiken.

De hardhouten palen zijn gladgeschuurd, zeer sterk en gaan lang mee. Leverbaar in de lengten 275 cm en 305 cm.

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek nader berichtgeving, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.